OBAVIJEST O NOVOM TERMINU DANA OTVORENIH VRATA UDRUGA 2020.
17.07.2020.

OBAVIJEST O NOVOM TERMINU DANA OTVORENIH VRATA UDRUGA 2020.

Zbog potrebe pridržavanja mjera zaštite od širenja koronavirusa COVID-19, manifestacija Dani otvorenih vrata udruga ove godine održat će se u online formatu od 24. do 26. rujna 2020.

Na Danima otvorenih vrata udruga 2020. građani će moći sudjelovati u brojnim online predstavljanjima, video sadržajima, kvizovima i edukativnim aktivnostima, dok će se posjetom udrugama moći upoznati s društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Tijekom rujna na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga pogledajte kratke video spotove o radu udruga i načinima kako udruge pomaže građanima i lokalnoj zajednici za vrijeme korona krize. Manifestaciju ćemo otvoriti 24. rujna 2020. putem video poruka o važnosti civilnoga društva. Od 24. do 26. rujna 2020. svi zainteresirani moći će zaigrati online kviz o udrugama u Republici Hrvatskoj na Facebook profilu Dana otvorenih vrata udruga te sudjelovati u Šetnji kroz povijest udruživanja u Zagrebu.

Aktivnosti udruga moći će se pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo. Predstavnici udruga mogu registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima. Osim online sadržaja, pozivamo udruge širom Hrvatske da od 24. do 26. rujna 2020. dodatno otvore vrata građanima kako bi im približile svoje programe i aktivnosti.

 Izvor: https://udruge.gov.hr/