Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj za prijam u državnu službu
08.05.2023.

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj za prijam u državnu službu

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) je 3. svibnja 2023. godine objavilo natječaj za prijam u državnu službu na neodređeno vrijeme i oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme na koje se, ravnopravno s ostalim kandidatima, mogu prijaviti i osobe s invaliditetom.

Iz MUP-a ističu kako se zalažu i vjeruju da će ova vrijedna inicijativa zapošljavanje osoba s invaliditetom u MUP-u ojačati kulturu prihvaćanja različitosti te kako žele da sve osobe s invaliditetom imaju istu šansu za rad kao i svi drugi.

Natječaj je raspisan za 13 radnih mjesta u Upravi za imigraciju, državljanstvo i upravne poslove i 3 mjesta putem oglasa na određeno u Upravi za materijalno-financijske poslove, dok se u 13 policijskih uprava za prijam u službu traži još 79 kandidata na neodređeno vrijeme i 9 kandidata na određeno vrijeme.

Ministarstvo unutarnjih poslova poziva sve zainteresirane osobe na ravnopravno sudjelovanje na raspisanom natječaju, uključujući osobe koje prema posebnim propisima ostvaruju pravo prednosti.

Javni natječaj možete u cijelosti pročitati na poveznici

Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo natječaj za prijam u državnu službu (gov.hr)